Enter your keyword

A beautiful ode to Testa Conserve

A beautiful ode to Testa Conserve

A beautiful ode to Testa Conserve

 

 

A beautiful ode to Testa Conserve by Valentino Ugolini, executive chef Ciak in The Kitchen, Hong Kong: «Tuna salad with bluefin tuna – filetti di tonno rosso – San Marzano tomato, mozzarella bocconcini, Tropea onion jam and basil. Pizza with filleted anchovies and mozzarella in carrozza. To balance the salinity we paired these dishes with Valle Reale Trebbiano d’Abruzzo: a very harmonic white wine that adds the right amount of acidity and minerality».

Testa Family
Sicilian fishermen since 1800

 

Omaggio a Testa Conserve

Omaggio a Testa Conserve da parte di Valentino Ugolini, executive chef Ciak in The Kitchen, Hong Kong: «Insalata di tonno con filetti di tonno rosso, pomodori San Marzano, bocconcini di mozzarella, confettura di cipolla Tropea e basilico. Pizza con acciughe sfilettate e mozzarella in carrozza. Per equilibrare la salinità abbiamo abbinato questi piatti con Valle Reale Trebbiano d’ Abruzzo: un vino bianco molto armonico che da proprio il tocco giusto di acidità e minerali».

Famiglia Testa pescatori
in Sicilia dal 1800

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 + 8 =